27.7.08

Brezilyali ve Slovak güzellerin arasında kaldı

Sanatçıya "Aman" adlı klibinde 2 seksi güzel eşlik etti...
2005 yılında çıkardığı YEMİNİM VAR adlı ilk albümünün çıkış şarkısı BAK GİDERSEM DÖNMEM ile müzik dünyasında kendine sağlam bir yer edinen SADIK KARAN, askerlik nedeniyle verdiği aradan sonra, ikinci albümünü OSSi MüZiK etiketiyle çıkardı. Yapımcılığını HAKAN EREN'in, prodüktörlüğünü kendisinin üstlendiği 2. solo albümü "AMAN"la müzik dünyasına hızlı bir dönüş yaptı. Albümle aynı adı taşıyan çıkış şarkısı AMAN kısa sürede radyolarda en çok çalınan şarkılar arasında ve müzik listelerinin üst sıralarında yerini aldı.
Yeni albümündeki şarkılar arasında müzik hayatındaki yenilenişinin ve dünya müziğini yakından takip ettiğinin sinyallerini veren sanatçı bunun en iyi örneklerinden biri olan AMAN'a ilk klibini çekti. Video klipte Sadık Karan, başarılı yönetmen DEVRİN USTA ile çalıştı. Görüntü yönetmenliğini Murat Tuncel'in yaptığı klibin çekimleri 14 saat sürdü ve sanatçıya biri Brezilyalı diğeri Slovak, iki model eşlik etti.

Klipte biraz masum biraz seksi karelerin yanı sıra, iki güzel kadın arasında isyan eden bir adam var. Aşkın genel tanımlamaları yerine, aşkın içindeki herkesin yaşadığı anlık olaylara değinen sanatçı, aşkın gelip geçiciliğine ve başladığı andan itibaren tüketilmeye başlandığına ve ilk baştaki ılımlı ve güzel anların, zamanla yerini başka duygulara bıraktığına inanıyor.

0 yorum:

Bu site Sadık Karan hayranları için hazırlanmış bir fan club sitesidir.
Sadık Karan'ın resmi web adresi; www.sadikkaran.net

Blogger Templates by OurBlogTemplates.com 2007